© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

19.7.09

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος για τα "Κεφάλαια Θεολογίας του Περιβάλλοντος"Στις 24 Νοεμβρίου 2006 ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος απέστειλε στον π. Παναγιώτη Καποδίστρια την παρακάτω θερμή απάντηση για την αποστολή ορισμένων από τα βιβλία του, μεταξύ των οποίων το "Κεφάλαια Θεολογίας του Περιβάλλοντος", για το οποίο έγραφε τ' ακόλουθα:

"[...]
Το πρώτον υπό τον τίτλον "ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ" αποτελεί θαυμάσιο πόνημα που υπογραμμίζει δια των σελίδων του την Πανσοφία, του Δημιουργού του σύμπαντος κόσμου, Θεού - Πατέρα και προτρέπει τον αναγνώστη σε μία ορθή στάση απέναντι στο φυσικό περιβάλλον.
[...]
Συνεχίσατε το δημιουργικό σας έργο μετ' ενθέου ζήλου και προσφέρατε και άλλους αγλαούς καρπούς στην κοινωνία μας που πεινά για το αληθινό ψωμί.
[...]
Μετ' ευχών διαπύρων
+Χριστόδουλος"* Η φωτό του γράμματος μεγεθύνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails