© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

24.9.09

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε Έκθεση για τη Φύση στην Ελασσόνα
Ο πατριαρχικός Φωτογράφος κ. Νίκος Μαγγίνας, γνωρίζοντας ότι το NaturaZante ασχολείται συστηματικά με τις οικολογικές πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, μάς απέστειλε πρίν από λίγο τις πρωτοδημοσιευόμενες παραπάνω φωτογραφίες του, οι οποίες αφορούν σ' επίσκεψη του Πρωτοκορυφαίου των Ορθοδόξων σε μιαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Έκθεση εποπτικού υλικού από την Ελληνική Εταιρία Προστασία της Φύσης, στο Περιβαλλοντικό Κέντρο της Ελασσόνας, κατά το διάστημα της παραμονής του στην πόλη αυτήν, πριν από λίγες ημέρες (18-20 Σεπτεμβρίου 2009).
Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συναντίληψη!

1 σχόλιο:

panagiotisandriopoulos είπε...

Xαίρομαι πολύ, αγαπητέ μου Π.Κ., που το NaturaZante θέλγει και τον Νίκο Μαγγίνα, ο οποίος αυτοβούλως σπεύδει να εμπλουτίσει με τις σχετικές φωτό το θέμα.

Είναι πραγματικά πολύ ελκυστικό αυτό το ...καταπράσινο μπλογκ και πρωτοποριακό, επίσης, νομίζω.

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails