© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

27.3.10

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συντονισμένος στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως συμμετέχει με ενθουσιασμό και ελπίδα στην Ώρα της Γης, την παγκόσμια συλλογική δράση για την προστασία του πλανήτη μας.

Με την κλιματική αλλαγή να εξελίσσεται πλέον σε κορυφαίο περιβαλλοντικό πρόβλημα και σε αδιάψευστη απόδειξη των ευθυνών της ανθρωπότητος για την οικολογική κρίση, η συλλογική οικολογική δράση αναδεικνύεται ως η μόνη ελπίδα για την αλλαγή της πορείας αυτοκαταστροφής, την οποία ακολουθούμε.

Καλούμε τους πάντας, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητος, να συμμετάσχουν στην «Ώραν της Γης», πρωτοβουλία της διεθνούς περιβαλλοντικής οργανώσεως WWF. Εις τας 27 Μαρτίου λοιπόν ας σβύσωμεν όλοι, όσο το δυνατόν περισσότερα φώτα τών οικιών, γραφείων, εργοστασίων, υπηρεσιών και άλλων κτηρίων δια μίαν ώραν, από 8.30 έως 9.30 εσπερινήν, δηλούντες τοιουτοτρόπως την προσωπικήν μας δέσμευση στον καλόν αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails