© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

22.11.08

Μια πτυχιακή εργασία στο ΤΕΙ Ζακύνθου για τη Μονή Παντοκράτορος του Αγίου Όρους

Ο καλός φοιτητής μας στο Τμήμα Οικολογίας και Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, Δημήτρης Λούκας μάς καλεί στην παρουσίαση της Πτυχιακής του Εργασίας με τίτλο:
"Συνολική Εκτίμηση Εισροών, Εκροών και Περιβαλλοντικών Πιέσεων σε κλειστές Μοναστηριακές Κοινότητες. Περίπτωση μελέτης: Ι. Μ. Παντοκράτορος Αγίου Όρους",
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 10 το πρωί στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. (Πλατεία Κάλβου στη Ζάκυνθο). Να σημειωθεί, ότι Εισηγήτρια και Επιβλέπουσα της εργασίας ήταν η κ. Ευσταθία Σκώττη.

Τού ευχόμαστε από καρδιάς να βιώνει πάντα επιτυχίες στη ζωή του, επιδεικνύοντας πάντα το ίδιο ήθος, την ίδια καλοσύνη και την ίδια επιμέλεια με ό,τι καταπιάνεται!

*** Στη φωτό, φοιτητές στο μάθημα "Θρησκεία και Περιβάλλον". Πρώτος από αριστερά, ο Δημήτρης Λούκας.
*** Την ίδια είδηση, δείτε "στον ίσκιο του Ήσκιου", εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails