© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

11.3.09

Η Ορκωμοσία των πρώτων Πτυχιούχων του Τμήματος Οικολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Ζακύνθου

Με χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους του ιστοτόπου μας, ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικολογίας και Περιβάλλοντος Ιονίων Νήσων - Παραρτήματος Ζακύνθου (στην Πλατεία Κάλβου) και ώρα 11 το πρωί, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε μιαν επίσημη στιγμή του, δηλαδή στην Τελετή Ορκωμοσίας των πρώτων Πτυχιούχων του Τμήματος.

Πράγματι, πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και μια δικαίωση όλων, όσοι εργάστηκαν φιλόπονα προς αυτή την κατεύθυνση όλα αυτά τα χρόνια!


Και κάτι το νεότερο: Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, το μέχρι τώρα Τμήμα Οικολογίας και Περιβάλλοντος τροποποιείται, αναβαθμιζόμενο σε Τμήμα Τεχνολογίας Περιβάλλοντος και Οικολογίας, με Προϊστάμενο τον κ. Αριστοτέλη Μαρτίνη, Καθηγητή Εφαρμογών.Καλή συνέχεια σε όλους, διδάσκοντες και διδασκόμενους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails