© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

26.8.09

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος καθαρίζοντας μιαν ακτή στην Ίμβρο
Κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο (συγκεκριμένα από 21 έως 24 Αυγούστου 2009) ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος βρέθηκε ξανά στη γενέτειρά του την Ίμβρο για τα "Εννιάμερα της Παναγίας".

Εκεί, δοθείσης ευκαιρίας και ανάμεσα στις άλλες του υποχρεώσεις, θεώρησε αναγκαίο να δείξει για μιαν ακόμη φορά την ευαισθησία του σε θέματα Οικολογίας και Περιβάλλοντος: Μετέβη το Σάββατο 22 Αυγούστου, μαζί με πλήθος Ιμβρίων και άλλων ευαισθητοποιημένων πολιτών, στην περιοχή Μακρύς Γιαλός του Κεφάλου και ηγήθηκε αυτοπροσώπως της εξόρμησης καθαρισμού της παραλίας αυτής του νησιού του, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Τα Νιμπριώτικα - 3ος Πολιτιστικός Αύγουστος 2009".

Από και εκεί και τα χαρακτηριστικά φωτοστιγμιότυπα του πανταχού παρόντος φωτορεπόρτερ Νίκου Μαγγίνα, που αντλούμε από τον πάντα ενημερωμένο ιστότοπο Φως Φαναρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails