© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

29.10.09

Επίσκεψη του Προέδρου Μπιλ Κλίντον στον Πατριάρχη / President Bill Clinton visits with Ecumenical Patriarch Bartholomew

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη αυτές τις μέρες στην Αμερική και των αλλεπάλληλων επαφών του με σημαίνοντα πρόσωπα της δημόσιας ζωής των Η.Π.Α., συναντήθηκε και με τον πρώην Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Η συνάντηση έγινε χθες το απόγευμα (ώρα Νέας Υόρκης), σε θερμό κι εγκάρδιο κλίμα οικειότητας, στο Ξενοδοχείο Waldorf Astoria, όπου διαμένει ο Πατριάρχης.

Όπως έγινε γνωστό ακολούθως, το περιεχόμενο ήταν κυρίως περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Ο Πατριάρχης ενημέρωσε τον πρώην Πρόεδρο των Η.Π.Α. για τις εν γένει οικολογικές δραστηριότητες του Πατριαρχείου και μάλιστα για το τελευταίο Οικολογικό Συμπόσιο στον Μισισιπή, το οποίο έληξε πριν λίγες μέρες με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο ηγετών είναι του συνεργάτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μαγγίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails