© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

29.10.09

Το όνομα του Πατριάρχη δόθηκε σε Τριαντάφυλλο / Presentation of the "Bartholomew Rose"

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Fordham University, όπου ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτωρ Νομικής (δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ εδώ κι εδώ), προχθές το απόγευμα (27 Οκτωβρίου) συναντήθηκε με Χριστιανούς Φοιτητές, οι οποίοι τού προσέφεραν μια νέα ποικιλία Τριαντάφυλλου, που θα φέρει το όνομα του Πατριάρχη: "Βαρθολομαίος".

Το "Bartholomew Rose" έχει συμβολική αξία και αφορά στις οικολογικές ευαισθησίες του Πρωθιεράρχη της Ορθοδοξίας (π.χ. το πρόσφατο αξιολογότατο Συμπόσιο στη Νέα Ορλεάνη - Μισισιπή), οι οποίες -ως αποδεικνύεται- δεν περνούν απαρατήρητες.

Τις φωτογραφίες απέστειλε ευγενικά ο δημοσιογράφος Νίκος Μαγγίνας, τον οποίον ευχαριστούμε από καρδιάς για την εν γένει υποστήριξη του NaturaZante. Ακολουθεί και το σχετικό βιντεάκι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails