© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

2.3.10

Το Διεθνές Βραβείο του "Ιδρύματος Καρδιναλίου Paul Poupard" στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Όπως ανακοινώθηκε από το Φανάρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε σήμερα, 2 Μαρτίου, για το Πριγκηπάτο του Μονακό,όπου πρόκειται να παραλάβει σ' επίσημη τελετή το Διεθνές Βραβείο του "Ιδρύματος Καρδιναλίου Paul Poupard" για τις οικολογικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Οικουμενικού Πατριαρχείου, οι οποίες έχουν άλλωστε αναγνωρισθεί και τιμηθεί και με άλλα μεγάλα βραβεία στο παρελθόν.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θά έχει ιδιαίτερη συνάντηση και συνομιλία με τον Πρίγκηπα Αλβέρτο Β΄ του Μονακό, του οποίου είναι γνωστές οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες.

Πατριάρχης και Πρίγκηπας είχαν συναντηθεί σε οικολογική Ημερίδα που είχε συγκληθεί από τον τότε Πρόεδρο της Γαλλίας Jacques Chirac στο Προεδρικό Μέγαρο των Παρισίων το 2007.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails