© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

24.3.18

Η "Ώρα της Γης 2018" στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Για μιαν ώρα διεκόπη η φωταγώγηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, απόψε το βράδυ, 24 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην παγκόσμια συμβολική περιβαλλοντική δράση η «Ώρα της Γης 2018». 

Νωρίτερα, το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σε ομιλία του στην Κοινοτική Αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας προπόδων Ταταούλων, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κατά τον οποίο χοροστάτησε, προέτρεψε όλους να συμμετάσχουν απόψε στη διεθνή αυτή συμβολική πρωτοβουλία για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. 

Οι δημοσιευόμενες φωτογραφίες προέρχονται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στην «Ώρα της Γης 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι συνεπέστεροι Αναγνώστες μας

Related Posts with Thumbnails